STRATEGIJA INC GROWTH

1. Visoki donosi

Enkratna priložnost v svetu kriptovalut.

2. Temeljita analiza

Dnevno spremljanje novic, kazalcev in premikov na kripto trgu.

3. Profesionalno upravljanje

Digitalna sredstva za vas upravljajo strokovnjaki z več kot 17-letnimi izkušnjami na finančnih trgih.

RAZPOREDITEV SREDSTEV

Pri strategiji INC GROWTH se držimo principov, s katerimi smo več kot 19 let premagovali finančne trge. 

Skrbno izbran nabor digitalnih sredstev sestavimo po posvetu z dokazanimi strokovnjaki na investicijskem področju, ki imajo v svoji karieri mnogoletne izkušnje večmilijonskih naložb.

Upravljavski proces

Ključen faktor pri upravljanju kriptonaložb je spremljanje aktivnosti ekipe, njihovih sprotnih dosežkov, izpolnjevanje ciljev in planov, odzivnost, realizacija obljub in zavez.

Poleg tega izvajamo številne statistične in kvantitativne analize, do sistemov z najglobljimi in učinkovitimi analizami posameznih naložb ter celotnega indeksa in markoekonomskih korelacij.

Za koga kripto strategija ni primerna?

Lastnik platforme ICONOMI, preko katere poteka investicija v košarico kriptovalut, je podjetje, ki je od 21. oktobra 2021 dalje registrirano pri organu za finančno ravnanje (Financial Conduct Authority) v Združenem kraljestvu.

Trenutna INC GROWTH struktura

Trudimo se, da košarica vsebuje diverzificiran nabor kriptovalut, pri čemer je pomemben tako potencialen donos, kakor tudi čim višja varnost in likvidnost vloženih sredstev.

Skrbno načrtovano strategijo z do 25 kriptovalutami sestavimo po opravljenih izčrpnih analizah ter po posvetu naložbenega odbora.

Košarico sestavljajo 3 različne kategorije kriptovalut. 

Temelj predstavljajo najbolje poznane kriptovalute z visoko likvidnostjo.

V jedru se nahajajo tiste kriptovalute, katerih tržna kapitalizacija je večja kot 250 milijonov EUR.

Zadnji segment, priložnost, pa sestavljajo kriptovalute, katerih tržna kapitalizacija je manjša od 250 milijonov EUR in imajo zaradi nekaterih svojih značilnosti največji potencial za rast.

Želite več informacij?

Pred vsako investicijo se je dobro posvetovati s strokovnjakom, ki vam lahko pomaga sprejeti pravo odločitev glede na vaše želje po donosu in (ne)naklonjenost tveganju.

Skupaj bomo preučili vaše finančne cilje in ocenili, ali je tovrstna investicija v sodobne tehnologije primerna za vas. 

Izpolnite obrazec in si rezervirajte posvet z enim izmed naših svetovalcev.

Mnenja naših strank

"Vesela sem, da sem dala kontakt na Facebooku in me je g. Izidor kontaktiral in sem mu izkazala zaupanje, da sem vstopila v upravljanje kriptovalut, ker imam trenutno res lep donos na portfelju. Všeč mi je profesionalnost pri izvedbi in transparentnost glede provizij. Všeč mi je, da lahko v vsakem trenutku vidim naložbo, ki se posodablja vsako uro.. Najbolj pa mi je všeč donos v kripto svetu. Samo naj traja! Vsekakor bi priporočala naložbo vsem ki jih poznam."
Bernarda
"Za Inc Growth se izvedela na spletu, bolj iz radovednosti kot resnega namena. Ne glede na to, so bili sodelavci pri predstavitvi produkta zelo profesionalni in mi odgovorili na vsa mogoča vprašanja. Že v začetku so bili jasno postavljeni pogoji poslovanja. Najbolj mi je všeč, da imaš kontakt, osebo, veš kaj se dogaja s tvojimi sredstvi in jih lahko kadarkoli dvigneš. Seveda pa je jasno, da mora vsak prevzeti svoja tveganja. Sodelovanje s podjetjem je zame še novo, so pa pridobili moje zaupanje in vsekakor predlagam, da z njimi vzpostavite stik in skupaj poiščete odgovore na vaša odprta vprašanja."
Alenka
"V Inc Growth sem se odločil investirati del sredstev, ki sem jih imel na bančnem računu. Ko so me poklicali iz podjetja so mi razložili, kako zadeva deluje. Ker sam nimam izkušenj iz upravljanja kripto valut je bolje, da ti nekdo, ki zadevo pozna, pelje naprej. Sam sem zadovoljen, kako zadeva poteka tudi aplikacija za spremljanje je v redu. Vsekakor priporočam nekomu, ki ima dovolj sredstev, da se odloči za upravljanje digitalnih sredstev preko Inc Growth košarice. Je pa res, da je bolj tvegano kot imeti denar na banki. Lahko so veliki padci ali donosi. Želim si nadaljne uspešno sodelovanje."
Anton

Pogosto zastavljena vprašanja

Donosi na trgu kriptovalut so bili v preteklosti tako visoki, da lahko govorimo o naložbi v kriptovalute kot o najbolj donosni naložbi vseh časov. Kljub temu, da je zelo verjetno, da bodo donosi tudi v prihodnje višji kot donosi drugih finančnih instrumentov, pa se je potrebno zavedati, da je to tek na dolge proge.

Pretekli donosi ne zagotavljajo prihodnih donosov, zato je pomembno, da vlagatelji ne dajejo prevelikega pomena preteklim donosom pri ocenjevanju prihodnje uspešnosti investicije. 

Priporočena je naložba za obdobje 3-5 let. Trg kriptovalut je volatilen in nihanja, ki jih imamo v obdobju nekaj mesecev, najlažje prebrodimo, če investiramo za daljše obdobje.

Investicijo v košarico kriptovalut lahko prekinete kadar koli in si nato sredstva nakažete na svoj bančni račun. Vaša sredstva so zato tudi bolj likvidna, kot pri nekaterih drugih oblikah naložb.

Pretekli donosi niso garancija za prihodnost. Vsebina ni priporočilo, ponudba ali vabilo k sestavljanju ponudbe za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je izključno namenjeno informiranju. Seznanitev z vsemi oblikami tveganj je pogoj za oblikovanje ustrezne investicijske odločitve o naložbah v finančne instrumente in izbiri vrste storitev. Informacije v sporočilu temeljijo na javno dostopnih podatkih. E-TITANEX OÜ ne odgovarja za nobeno vrsto škode, ki bi nastala z uporabo podatkov in informacij, ki so vsebovani v tem besedilu in si pridržuje pravico do napak. Vsi podrobni podatki so v dokumentih, ki so na razpolago na spletu.