Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Ali bo Threads nadomestil Twitter?

Instagram predstavlja novo socialno omrežje Threads, katerega primarna naloga je da tekmuje oziroma celo nadomesti Elonov Twitter.
Prikaz aplikacije Threads

Instagram predstavlja novo socialno omrežje Threads, katerega primarna naloga je da tekmuje oziroma celo nadomesti Elonov Twitter. Na aplikacijo se bo potrebno vpisati z Instagramov, hkrati pa boste lahko obržali vaše ime ter followerje z  instagrama.

Meta je pozno v sredo predstavila aplikacijo za družbene medije, imenovano Threads, ki jo velikan družbenih medijev opisuje kot “Instagramovo besedilno pogovorno aplikacijo”.

Nova storitev, za katero se zdi, da bo konkurirala Twitterju, je bila predstavljena dan prej v Applovi trgovini App Store. Prvotno je bila aplikacija predvidena za izdajo 6. julija.

Threads vs Twitter

Threads ima podoben videz kot Twitter in uporabnikom omogoča objavljanje sporočil ter všečkanje, odgovarjanje na sporočila in ponovno objavljanje sporočil drugih ljudi. Uporabniki Instagrama lahko takoj kliknejo in sledijo istim računom na Threads, kar bi lahko uporabnikom pomagalo hitro zgraditi velike baze sledilcev.  Pojava nove aplikacije pa bo brez dvoma še poglobila obstoječ spor med Elonom Muskom ter Markom Zuckerbergom, ki bi se po besedah Muska lahko končal v koloseju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prenesite BREZPLAČEN vodnik o investiranju v 2023.

Kriptovalute, blockchain, Bitcoin in druge kripto-neznanke v enemu članku.

Kriptovalute so transparenten ter učinkovit plačilni sistem prihodnosti, ki odpravlja številne pomanjkljivosti denarja. Ena večjih pomanjkljivosti FIAT valut je ta, da lahko centralne banke po potrebi v obtok pošiljajo večje količine denarja, to pa povzroča razvrednotenje le tega in s tem tudi inflacijo. Ker večino kriptovalut ni mogoče preprosto “tiskati”, se počasi uveljavljajo kot hranilec vrednosti in zato predstavljajo zanimivo obliko naložbe, ki ima velik potencial za rast. Zato je prav, da se o njih poučite še preden postanejo del našega vsakdana.

Preberi vsebino »
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prenesite BREZPLAČEN vodnik o investiranju v 2023.