Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Elon Musk in Mark Zuckerberg pred spopadom v kletki!

Dva najbolj odmevna milijarderja tehnološke industrije na svetu - Elon Musk in Mark Zuckerberg - sta se dogovorila, da se bosta spopadla v kletki.
Elon Musk Mark Zuckerberg

Elon Musk je objavil sporočilo na svojem družbenem omrežju Twitter, da je “pripravljen na dvoboj v kletki” z Zuckerbergom.

Zuckerberg, ustanovitelj podjetja Facebook (zdaj Meta, op. p.), ki si med drugim lasti tudi Instagram in Oculus, je nato kratko odgovoril s sporočilom: “pošlji mi lokacijo”.

Elon Musk je nato odgovoril na Zuckerbergov odziv: “Vegas Octagon.”

Octagon je tekmovalna podloga in ograjeno območje, uporabljeno za dvoboje Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC ima sedež v Las Vegasu, Nevadi.

Musk, ki bo letos še dopolnil 52 let, je pripisal še: “Imam genialen manever, ki mu pravim ‘morski lev’, kjer se preprosto uležem na nasprotnika in ne naredim ničesar.”

Kasneje je objavil krajše posnetke morskih levov, kar morda nakazuje, da njegov izziv Zuckerbergu ni povsem resen.

Medtem 39-letni Zuckerberg že trenira mešane borilne veščine (MMA) in nedavno zmagal na tekmovanjih v jiu-jitsuju.

Izmenjava sporočil je postala viralna, saj se uporabniki družbenih omrežij prepirajo o tem, kdo bi zmagal v dvoboju. Kdo pa je vaš favorit?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prenesite BREZPLAČEN vodnik o investiranju v 2023.

Kriptovalute, blockchain, Bitcoin in druge kripto-neznanke v enemu članku.

Kriptovalute so transparenten ter učinkovit plačilni sistem prihodnosti, ki odpravlja številne pomanjkljivosti denarja. Ena večjih pomanjkljivosti FIAT valut je ta, da lahko centralne banke po potrebi v obtok pošiljajo večje količine denarja, to pa povzroča razvrednotenje le tega in s tem tudi inflacijo. Ker večino kriptovalut ni mogoče preprosto “tiskati”, se počasi uveljavljajo kot hranilec vrednosti in zato predstavljajo zanimivo obliko naložbe, ki ima velik potencial za rast. Zato je prav, da se o njih poučite še preden postanejo del našega vsakdana.

Preberi vsebino »
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prenesite BREZPLAČEN vodnik o investiranju v 2023.