Kaj je BNB?

Binance, ki je bila predstavljena julija 2017, je največja borza kriptovalut na svetu, ki temelji na dnevnem trgovanju. Binance želi borze kriptovalut postaviti v ospredje finančnih dejavnosti po vsem svetu. Ideja, ki stoji za imenom Binance, je prikazati to novo paradigmo v globalnih financah – Binary Finance ali Binance.

Poleg tega, da je največja borza kriptovalut na svetu, je Binance lansiral celoten ekosistem funkcionalnosti za svoje uporabnike. Omrežje Binance vključuje Binance Chain, Binance Smart Chain, Binance Academy, Trust Wallet in raziskovalne projekte, ki vsi uporabljajo moči tehnologije veriženja blokov, da bi prinesli novodobno financiranje v svet. BNB je sestavni del uspešnega delovanja številnih podprojektov Binance.

Zakaj je BNB edinstven?

Binance je edinstven ekosistem decentraliziranih omrežij, ki temeljijo na blockchainu. Podjetje je zraslo v vodilno kripto borzo v številnih državah, veliko zanimanje pa vzbujajo tudi njihove stranske organizacije.

Ena največjih konkurenčnih prednosti Binance je njegova želja po razvoju. Medtem ko je podjetje začelo šele leta 2017 kot izmenjava kriptovalut, je danes Binance svoje storitve razširil na številne različne sfere. Glede na spletno stran podjetja je njegovo poslanstvo postati ponudnik infrastrukturnih storitev za celoten ekosistem veriženja blokov.

Od uvedbe BNB je borza imela koristi tudi od povečanega zanimanja vlagateljev za žeton. BNB je v začetku leta 2021 doživela občutno zvišanje cen, kar jo je uvrstilo na zemljevid podjetniških vlagateljev.

Ukrepi, kot je BEP-95, so nadgradili že deflacijsko tokenomiko, da je BNB še bolj deflacijska. Po predlogu so se cene plina na Binance Smart Chain še znižale, saj omrežje porabi del pristojbin za nadaljnjo decentralizacijo. Predlog je bil oblikovan po Ethereumovem slavnem EIP-1559.

To je Binanceu pomagalo premagati več izkoriščanj protokolov na BSC, kot je izkoriščanje Pancake Bunny v vrednosti 200 milijonov dolarjev in več vdorov v Cream Finance. Kljub tem vdorom se uporabniki vračajo na Binance zaradi nizkih stroškov in obilice donosnih meme kovancev v njegovem ekosistemu.

Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prijavite se na brezplačen investicijski posvet.

Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prijavite se na brezplačen investicijski posvet.

Izpolnite obrazec, da se dogovorimo za brezplačen in neobvezen informativni klic ali sestanek.

Na ta način vam bomo lažje predstavili naše podjetje, prav tako pa boste imeli priložnost za morebitna vprašanja.

Poslali vam bomo tudi našo popolnoma brezplačno e-knjigo, ki govori o investicijah za leto 2020 in brošuro, kjer si lahko preberete več o našem podjetju. 

75%
75%
75%
75%
75%